Сакаш да споделиш
нешто на facebook?!

Тоа можеш
да го
направиш
на овој сајт.

Ads!!Најлакувани
ЖЕНСКА ЛОГИКА Патувам со автобус. Преполн е,ме мрзи да се туркам до апаратот, да ја пони
Кур Ми Е... Тераса Ми Е..... (за сите што живеат во зграда)
Kако тоа сме го учеле, а јас незнам ? :D
Tezhok e zivotot fraerski ... ama koj da te razbere ;)
Dont worry...be sexy !!! :))))))))
Да не беше математиката до сега ќе умрев од досада ;')
Не си фраер, ако женскати не навива за МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
„Како го чувствуваме поскапувањето на цените? Благодарам за прашањето, јас немам време
Знаеш колку ми е гајле ? - уше малку па ИЧ !
ЌУТИ СИ.....ДУПИ СИ ;)
Чувтсвото кога сака да каже ДА,a од инает вика Не Знам....
Што ке ти праам еден ден! :)
Некогаш одамна, живеела некоја девојка која го прашала своето момче дали сака се ожени
Ne si fraerka ako nemas dobar GZ xD
Дај среди се...што си во главата ко глуварче ? ? ?
Најнови
Motorcycle Adventure Tours in India http://www.himalayanmotorcycle.co.in/sikkim_bhutan_tour.html
like Promotion this facebook bage https://www.facebook.com/MotorcycleAdventureToursinIndia
Your message
www.facebook.com/groups/688551034494778/
Your message
Убавиот збор, свилени гаќички соблекува!
Одоздола, па нагоре !!!
Не водете ИНАТ , водете ЉУБОВ :)
Your message
Молчењето не секогаш значи сиромашен речник... Понекогаш значи богато искуство :)

Забавувај се и споделувај на facebook :).


Контакт

Споделувај на facebook?
e-mail: контактирајте не!

Site Meter